Jeśli jesteś chętny aby poznać i zgłębić tajniki produkcji wód i napojów, nie boisz się wyzwań, chcesz rozwijać się w kierunkach chemii, kontroli jakości to zapraszamy do nas.
Przedsiębiorstwo, w którym będziesz pracować to znana lokalna firma, ze 100% polskim kapitałem, znajdująca się na głównej trasie pomiędzy Żukowem a Kartuzami, zajmująca się produkcją wysokiej jakości wód mineralnych, napojów gazowanych oraz napojów izotonicznych i witaminowo-energetycznych dla wymagających sportowców.
Firma ma bogatą historię sięgającą wielu lat. Swoją biznesową działalność opiera, na pozytywnych relacjach z klientami, kontrahentami, otoczeniem zewnętrznym i lokalną społecznością.
Zapraszamy na oficjalną stronę firmy NATA MINERALE, gdzie znajduje się znacznie więcej informacji o tym co i w jaki sposób robimy.
Oferujemy:
Umowę o pracę
Wdrożenie do nowej roli i wsparcie merytoryczne zespołu
Wynagrodzenie uzależnione od posiadanych umiejętności
Dodatki za pracę w godzinach nocnych
Pakiet benefitów: karty podarunkowe na świąteczne zakupy, dopłaty do karty Multisport
Możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego
Kwartalne deputaty produktów własnych w postaci wody i napoi.
Opiekę pielęgniarki dostępną bezpośrednio w miejscu pracy
Możliwość rozwoju zawodowego i zdobywania wiedzy
Twój zakres obowiązków:
Kontrola procesów technologicznych produkcji napojów i wód
Kontrola jakości surowców, materiałów i wyrobów gotowych
Wykonywanie analiz organoleptycznych, fizykoleptycznych, mikrobiologicznych wyrobów, surowców i materiałów
Prowadzenie dokumentacji laboratoryjnej
Sporządzanie raportów
Czego oczekujemy:
Wykształcenie wyższe w kierunku: mikrobiologia, chemia, technologia żywności bądź średnie w kierunkach związanych z chemią i mikrobiologią
Posiadania książeczki zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych lub chęci jej wyrobienia
Umiejętności pracy w zespole, kreatywności w działaniu, dyspozycyjności
Znajomości technik laboratoryjnych
Biegłej obsługi komputera;
Znajomości języka angielskiego w stopniu dobrym
Dokładności, staranności i precyzji w działaniu
Gotowości do pracy na 3 zmiany.
Mile widziane:
Kursy, szkolenia w zakresie HACCP;
Kursy, szkolenia w zakresie ISO 22000, IFS;
Kurs audytora wewnętrznego;